LA FILLE CAFE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Fille Cafe. Meer weten? Ontdek meer

6 nov 2022 om 8:19 Oude mayonaise gekregen en geen avocado op het broodje die ik wel als extra besteld had. Ik bestel hier voor de frietjes, maar dit keer was de kwaliteit minder. Alsof ze opgewarmd waren. Volgende keer weer in het weekend bestellen.
31 okt 2022 om 10:40 Duur; en als er dan geen donut maar een brownie bij de freakshake zit, dan is dat na bijna een uur wachten toch wel een teleurstelling voor een 10 jarige, Wij maken de shakes voortaan wel weer zelf.
30 okt 2022 om 13:04 Franse frietjes zijn zoals gewoonlijk geniaal. Erg lekker broodje.
21 aug 2022 om 15:12 Veel te duur voor zo weinig eten
25 jun 2022 om 15:52 Bezorgtijd wat aan de lange kant, niet echt erg. Friet had echter zo lang in het kartonnen bakje gezeten dat het helemaal slap was. Echt vies
24 apr 2022 om 14:37 Zat geen smaak aan de ei, vieze stukken aan de avocado en erg weinig voor de prijs.. de brownie was wel lekker.
18 apr 2022 om 18:28 De wentelteefjes waren niet lekker helaas, de pannekoeken waren ok.
26 mrt 2022 om 15:57 Ik had de pink bowl en een jus met banaan. Alles was erg lekker maar inclusief bezorgkosten ruim 22 euro, dat vind ik wel aan de prijs
20 mrt 2022 om 15:38 When it was frenchie this place was great. This time when we ordered, the croissant was raw and everything was a bit more pricy. Which would be okay, but it was already hella expensive. The pancakes were tasty though.
7 mrt 2022 om 19:34 Echt lekkere lunchdingen, met genoeg beleg/saus en altijd smakelijk!
5 mrt 2022 om 13:52 zaterdag ochtend besteld en het was er voor de aangeklikte tijd. Heerlijke unicorn pancakes, eggs benedict, verse jus en croissantjes ! Het was zelfs nog een warm!
3 mrt 2022 om 16:27 De wentelteefjes waren niet zo lekker als normaal. Heel droog.